JUPP LINSSEN solo @ ARTandADVICE Gallery Stevoort
nov-dec 2017

JUPP LINSSEN

In november-december 2017 presenteren we voor het eerst een grote solotentoonstelling met werk van de Duitse kunstenaar Jupp Linssen.

De kunstenaar (1957 Kempen Neiederrhein) leeft en werkt in Aken.

Hij ontwikkelde een geheel eigen schriftuur in zijn schilderkunstig oeuvre. Net als zijn vriend Josep Riera I Aragó vertrekt Jupp Linnsen vaak van gevonden materialen omdat de geschiedenis ervan en de natuurlijke patine dat deze materialen in de loop der tijden kreeg hem aanspreekt en inspireert. Zijn werken zijn robuust en letterlijk zwaar en toch ogen ze zeer licht en fragiel omdat hij telkens opnieuw een perfect evenwicht weet te vinden tussen vorm en compositie, tussen verf en materie.

De werken zijn eerder object dan schilderij doordat ze een derde dimensie krijgen via dik aangebrachte verf en materielagen en ingewerkte objecten.

De kunst van Jupp Linssen kent veel succes in eigen land, maar ook daarbuiten weten collectioneurs zijn werk te appreciëren.


Titel


STOCK SALE part II  
januari 2018

Na het geweldige succes van de eerste stock sale in januari 2017 bieden we opnieuw, enkel aan bestaande klanten en relaties, de kans om kwaliteitsvolle kunstwerken te verwerven aan interessante voorwaarden.

Stock Sale part I bood voornamelijk grafisch werk en multiples aan.

In Stock Sale part II presenteren we originele werken en sculpturen.

Interesse om te worden uitgenodigd? Doe ons een mailtje.HUGO DUCHATEAU
brand new landscapes
voorjaar 2018

Titel

Titel