WE VERHUIZEN !

Vanaf midden augustus verhuizen we onze galerie naar Genk!

Bij Breed, een initiatief van Isabelle Verbruggen en Els Bijnens, gaan we jaarlijks een vijftal boeiende exposities cureren.

Het geboortehuis van Martin en Luc Margiela wordt onze speeltuin. We hebben er zin in!

Nieuwe plek, nieuwe naam!

Al te vaak hoorden we van vrienden en bezoekers dat ARTandADVICE niet zo lekker bekt en wat koel zakelijk overkomt. Maar het zegt wel waarvoor we staan: kunst MET advies, en niet zomaar een winkeltje. Maar soms moet men luisteren naar anderen en we gaan de galerie onder een nieuwe vlag laten varen: F.O.M.A.

Een knipoog naar FOMO (fear of missing out): Fear Of Missing Art.

Aan het definitieve logo zijn we nog aan het werk, maar dit geeft al een idee.

Opwarmertje tijdens Vollebak Vennestraat:

"GAL op flessen, PAT op vat"

GAL (Gerard Alsteens) moeten we u niet meer voorstellen. Zijn prachtige cartoons in oa Knack zijn alom gekend en gewaardeerd. Ze zijn ook niet te koop, want GAL geeft er de voorkeur aan dat al die tekeningen samen blijven. Maar in de marge beschildert hij ook flessen. Eerst van ons koningshuis, dan wereldleiders en recenter een hele reeks kunstenaars. Die gaan we in première tonen en voor het eerst te koop stellen. Als pendant brengen we werk van de Franse kunstenaar Patrick Cambolin. Hij beschildert de eiken zijplanken van oude wijnvaten. Deze licht gebogen planken noemt men douelles en hij brengt er  zeer sobere kleurvlakken op aan.